ارور موبایل
دیلیت اکانت اینستاگرام در 1403

دیلیت اکانت اینستاگرام در 1403

دیلیت اکانت اینستاگرام در 1403

برای دیلیت اکانت اینستاگرام در 1403 خود باید از وب سایت اینستاگرام برای حذف اکانت خود استفاده کنید.

برای حذف اکانت اینستاگرام با استفاده از اپلیکیشن گوشی خود، باید قسمت مالکیت و کنترل حساب کاربری را در منوی تنظیمات پیدا کنید و غیرفعال کردن یا حذف را انتخاب کنید.

حذف اکانت اینستاگرام شما آنی نیست. پس از درخواست، اینستاگرام تاریخ حذف را تایید می کند که 30 روز بعد خواهد بود. اگر در این دوره 30 روزه وارد سیستم نشوید، حساب شما به طور موقت در این دوره غیرفعال می شود و سپس برای همیشه حذف می شود.

در اینجا نحوه حذف دائمی حساب اینستاگرام خود از برنامه تلفن آورده شده است:

روی نمایه > منو > تنظیمات و حریم خصوصی > مرکز حساب‌ها ضربه بزنید.

 

حذف اکانت اینستاگرام 2

روی جزئیات شخصی > مالکیت و کنترل حساب > غیرفعال کردن یا حذف ضربه بزنید.

 

حذف اکانت اینستاگرام 3

 

حسابی را که می خواهید حذف کنید انتخاب کنید و Delete account > Continue را انتخاب کنید.

 

حذف اکانت اینستاگرام 4

 

رمز عبور خود را دوباره وارد کنید، دلیل خروج را انتخاب کنید و سپس روی Continue ضربه بزنید. اکنون 30 روز دیگر حساب شما برای حذف تنظیم می شود.

حذف اکانت اینستاگرام 5

چگونه اینستاگرام را در گوشی خود غیرفعال کنیم

برای غیرفعال کردن موقت اکانت اینستاگرام از طریق برنامه اندروید یا iOS، باید در منوی تنظیمات در قسمت مالکیت و کنترل حساب، به قسمت Deactivation یا Delete بروید. دستورالعمل ها را دنبال کنید و حساب شما از دید سایر کاربران پنهان می شود.

تا زمانی که حساب شما غیرفعال شده است، هیچ چیزی حذف نمی شود و می توانید به سادگی با ورود دوباره آن را دوباره فعال کنید. هنگامی که حساب شما غیرفعال است، به صورت آنلاین پنهان می شود و برای دوستان شما یا هر کسی که ممکن است شما را جستجو کند قابل مشاهده نخواهد بود.

در اینجا نحوه غیرفعال کردن حساب اینستاگرام خود با استفاده از برنامه تلفن همراه آورده شده است:

روی نمایه > منو > تنظیمات و حریم خصوصی > مرکز حساب‌ها ضربه بزنید.

 

چگونه اینستاگرام را در گوشی خود غیرفعال کنیم

 

روی جزئیات شخصی > مالکیت و کنترل حساب > غیرفعال کردن یا حذف ضربه بزنید.

 

چگونه اینستاگرام را در گوشی خود غیرفعال کنیم  2

 

حسابی را که می خواهید غیرفعال کنید انتخاب کنید. غیرفعال کردن حساب > ادامه را انتخاب کنید.

 

چگونه اینستاگرام را در گوشی خود غیرفعال کنیم 3

رمز عبور خود را دوباره وارد کنید، دلیل غیرفعال کردن حساب خود را انتخاب کنید و سپس روی Continue ضربه بزنید. اکنون حساب شما غیرفعال خواهد شد.

چگونه حساب اینستاگرام خود را در رایانه شخصی یا مک خود حذف کنید

می توانید حساب اینستاگرام خود را در رایانه شخصی یا مک از طریق مرکز حساب ها حذف کنید.

در اینجا نحوه حذف حساب خود در رایانه آورده شده است:

وارد اکانت اینستاگرام خود شوید.

به More > Settings > Accounts Center بروید.

 

چگونه حساب اینستاگرام خود را در رایانه شخصی یا مک خود حذف کنید

 

روی جزئیات شخصی > مالکیت و کنترل حساب کلیک کنید.

چگونه حساب اینستاگرام خود را در رایانه شخصی یا مک خود حذف کنید 2

 

روی غیرفعال کردن یا حذف کلیک کنید.

 

چگونه حساب اینستاگرام خود را در رایانه شخصی یا مک خود حذف کنید 4

 

حساب خود را انتخاب کنید، سپس روی دکمه کنار حذف حساب > ادامه کلیک کنید.

 

چگونه حساب اینستاگرام خود را در رایانه شخصی یا مک خود حذف کنید 5

 

رمز عبور خود را وارد کنید، دلیل خروج را انتخاب کنید، سپس روی Continue > Delete account کلیک کنید.

راه دیگر برای حذف اینستاگرام درخواست حذف دائمی است. به حسابی که می‌خواهید حذف کنید وارد شوید و درخواست حذف دائمی کنید. دلیل خروج خود را از لیست انتخاب کنید، رمز عبور خود را مجددا وارد کنید و برای تایید روی حذف کلیک کنید.

چگونه اینستاگرام را در کامپیوتر خود غیرفعال کنیم

مراحل غیرفعال کردن اینستاگرام در رایانه شما همانند مراحل بالا برای حذف یک حساب کاربری در Accounts Center است – فقط کافی است در مرحله 5 غیرفعال کردن حساب را انتخاب کنید.

در اینجا نحوه غیرفعال کردن حساب اینستاگرام خود در رایانه آورده شده است:

  1. وارد اکانت اینستاگرام خود شوید.
  2. به More > Settings > Accounts Center بروید.
  3. روی جزئیات شخصی > مالکیت و کنترل حساب کلیک کنید.
  4. روی غیرفعال کردن یا حذف کلیک کنید.
  5. حساب خود را انتخاب کنید، سپس روی دکمه کنار غیرفعال کردن حساب > ادامه کلیک کنید.
  6. رمز عبور خود را وارد کنید، دلیلی را برای غیرفعال کردن انتخاب کنید، سپس روی Continue > Deactivate account کلیک کنید.

 

تفاوت بین حذف و غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام چیست؟

تفاوت بین دیلیت اکانت اینستاگرام در 1403 و غیرفعال کردن آن در این است که وقتی اکانت شما حذف شد، برای همیشه از بین می رود. غیرفعال کردن حساب خود مانند مسدود کردن آن است: برای دوستان شما قابل مشاهده نخواهد بود و از دید هر کسی که آن را جستجو می کند پنهان می شود، اما می توانید آن را در هر زمان دوباره فعال کنید و هیچ داده ای از بین نخواهد رفت.
اکانت اینستاگرام خود را دوباره فعال کنید

تنها کاری که برای بازیابی حساب اینستاگرام خود باید انجام دهید این است که دوباره وارد سیستم شوید — چه در برنامه تلفن همراه یا وب سایت. اگر تصمیم به حذف حساب خود دارید، باید در بازه زمانی 30 روزه غیرفعال سازی مجدد وارد شوید، در غیر این صورت نمی توانید آن را بازیابی کنید. اگر حساب شما غیرفعال شود، تا زمانی که دوباره وارد سیستم نشوید، مسدود و برای هر کسی در پلتفرم نامرئی خواهد ماند.

وقتی اکانت اینستاگرام خود را دوباره فعال می کنید، دقیقاً مانند زمانی است که از آنجا خارج شدید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توجه نمایید در صورتی که ایمیل تایید در پوشه index نبود به پوشه spam مراجعه نمایید و ایمیل خود را تایید نمایید.