ارور موبایل
شاخص

e SIM چیست؟ تمام آن چیزی که باید در مورد e SIM بدانید

[ad_1]

شاخص

همانطور که می‌دانید مدت زمان زیادی است که از سیم کارت‌های قدیمی استفاده می‌شود اما به ‌نظر می‌رسد که زمان آن‌ها به سر رسیده است. چرا؟ چون e SIM با یک تکنولوژی برتر و کاربرد بیشتر به بازار معرفی شده ‌است.

قبل از اینکه به معرفی e SIM بپردازیم بهتر است بیان‌کنیم که SIM چیست. SIM مخفف عبارت ابزار شناساگر مخاطب است که شامل اطلاعاتی پیرامون فرد استفاده کننده از آن است. در واقع یک سیم‌کارت می‌گوید که شما چه کسی هستید و بدون آن شما برای شبکه ناشناس هستید و در نتیجه نمی‌توانید از خدمات سیم‌کارت استفاده کنید.

e SIM

ما در اینجا نمی‌خواهیم درباره سیم‌کارت صحبت کنیم. در گوشی‌های جدید مثل پیکسل 4 و آیفون  11 پرو و موتورولا ریزر امکان استفاده از e SIM وجود دارد، به همین دلیل شما باید با e SIM آشنا شوید. در اینجا می‌خواهیم تمام آن چیزی که درباره e SIM لازم است بدانید را بیان ‌کنیم.

    ESIM چیست؟

ESIM یک نوع سیم کارت الکترونیکی است که برخلاف سیم‌کارت‌های قدیمی از ابتدا درون گوشی تعبیه شده است. یک چیپ کوچک است که درون گوشی قرار می‌گیرد و وظیفه آن احراز هویت مخاطب است.

قطعا ممکن است سوالات مختلفی پیرامون این سیم‌کارت جدید داشته باشید. هنگام مسافرت ممکن است مجبور شوید سیم‌کارت خود را تعویض‌کنید تا بتوانید پوشش شبکه را حفظ کنید. با توجه به این موضوع اگر بخواهید یک سیم‌کارت الکترونیکی را تعویض ‌کنید آیا باید گوشی خود را هم تعویض‌کنید؟ خوشبختانه نه. در حقیقت یکی از مزایای این سیم کارت این است که تغییر آن بسیار ساده است. به جای سفارش یک سیم‌کارت جدید و انتظار کشیدن برای رسیدن آن می‌توانید این کار را مستقیما با گوشی خود انجام‌ دهید.

اگر گوشی شما جزو گوشی‌های دو سیم کارته است، انجام دادن این کار بسیار آسان و ساده خواهد بود.

e SIM

با استفاده از یک e SIM چندین ویژگی به گوشی شما اضافه می‌شود که با استفاده از آن می‌توانید نوع سیم‌کارت مورد استفاده‌ را مدیریت کنید. گوگل پیکسل 2 جزو اولین گوشی‌هایی است که از تکنولوژی e SIM پشتیبانی می‌کند. در گوگل پلی استور یک اپلیکیشن وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانید e SIM خود را مدیریت‌کنید. در گوشی آیفون XS هم شما می‌توانید همزمان از یک سیم‌کارت قدیمی و یک e SIM استفاده‌کنید. البته باید بگوییم که e SIM در آپدیت‌های بعدی آی او اس به این پلتفرم اضافه‌ شد. البته متاسفانه در نسخه چینی این گوشی آیفون فقط استفاده از سیم کارت سنتی گنجانده شده‌ است (به جای عرضه یک گوشی دو سیم کارته) که این امر می‌تواند نشان‌ دهد که چینی‌ها چندان مایل به استفاده از تکنولوژی‌های جدید در محصولات خود نیستند و این خبر، خبر بدی برای کسانی است که می‌خواهند با استفاده از یک e SIM به کشور چین مسافرت کنند.

e SIM

یکی دیگر از دلایل مفید بودن e SIM این امر است که این سیم‌کارت باعث می‌شود تا دستگاه شما کوچکتر شود. این موضوع شاید برای گوشی‌های همراه چندان مسئله مهمی نباشد اما برای محصولاتی که پوشیدنی هستند ( مثل ساعت‌های هوشمند ) این موضوع امری مهم به شمار می‌رود. اپل واچ سری 5 و سری 4 در حال حاضر از e SIM استفاده می‌کنند که این امر باعث می‌شود تا سایز کلی ساعت کمتر شود. این امر برای چیزی که آن را روی مچ خود می‌بندید مسئله‌ای بسیار مهم است.

چه زمانی می‌توانیم از e SIM استفاده‌کنیم؟

برای استفاده از این تکنولوژی باید دستگاه مناسبی داشته باشید. برخی از سازندگان مثل اپل و گوگل در حال حاضر از تکنولوژی e SIM استفاده می‌کنند و در بسیاری از نقاط جهان از جمله آمریکا از این تکنولوژی پشتیبانی می‌شود. اپل به صورت منظم آپدیت‌هایی را انتشار می‌دهد و در این آپدیت‌ها نقاط بیشتری که از این تکنولوژی پشتیبانی می‌کنند را عرضه می‌کنند.

e SIM

همچنین باید بیان کنیم که احتمالا در آینده‌ای نزدیک از تکنولوژی e SIM در کامپیوترهای LTE-connected نیز استفاده می‌شود. این کامپیوترها برای اولین بار در سال 2018 عرضه‌ شدند، البته در سال‌های آینده نسخه‌های بسیار زیاد و متفاوتی از این نوع محصول به بازار عرضه خواهد شد.

به صورت آهسته و پیوسته قطعا تکنولوژی e SIM بر بازار چیره می‌شود. اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که از این تکنولوژی پشتیبانی می‌شود و همچنین گوشی شما از این تکنولوژی پشتیبانی می‌کند پس بهتر است همین امروز استفاده از این سیم‌کارت را شروع کنید.

e SIM

برای اینکه این دوره گذار طی ‌شود و این سیم‌کارت جای سیم‌کارت‌های قدیمی را بگیرد، در برخی از گوشی‌ها همزمان از یک e SIM و یک سیم کارت قدیمی استفاده می‌شود اما باید بدانید که این ایام به سرعت خواهند گذشت و در آینده‌ای نزدیک شاهد این امر خواهیم بود که e SIM می‌تواند کنترل تمام بازار را در اختیار بگیرد.

[ad_2]

منبع اصلی این خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توجه نمایید در صورتی که ایمیل تایید در پوشه index نبود به پوشه spam مراجعه نمایید و ایمیل خود را تایید نمایید.