مقاله ای دیگر از ارور موبایل : ذرت یکی از محصولات کشاورزی پرکاربرد است که در سراسر جهان به میزان زیادی کشت میشود. از این غله میتوان وسایل غذایی متنوعی مانند ذرت دونهای، ذرت خشک، آرد ذرت و شیرینی ذرت تهیه کرد.
اما آیا ذرت قند دارد؟
همانطور که ممکن است بدانید، ذرت در واقع یک منبع قابل توجهی از قند است. قند موجود در ذرت از نوع قند ساده به نام قند خردلی میباشد که در بسیاری از گیاهان دیگر نیز یافت میشود. این قند به شکل گلوکز و فروکتوز در ذرت موجود است.
در واقع، مقدار قند موجود در ذرت درسراسر گیاه متفاوت است. کلید تشکیل قند در ذرت توسط آنزیمی به نام نیازین ازشروع گردیده، که در همان زمان که ذرت شروع به رشد می کند، عمل کرده و برای تامین قند به گیاه پرداخته. نیازین با استفاده از واکنشهای شیمیایی از قند خردلی خیلی ساده به کمک مواد معدنی مانند اقلیم، ازن، مس و کبالتهمراه با ژن هایی تولید میشود.
با این حال، حقیقت این است که ذرت به طور طبیعی دارای چربی و پروتئین است و درصدهای بسیار کمی از ویتامین ها و مواد معدنی را نیز داراست. به عنوان مثال، ذرت حاوی ویتامین B1، بتا کاروتن، ویتامین C، کالسیم، مس و فسفر است.
در نتیجه، میتوان گفت که ذرت دارای قند است، اما نباید فقط بر روی مصرف قند ذرت تمرکز کرد و آن را به عنوان یک منبع غذایی همه جانبه در نظر گرفت. باید آن را با گروههای غذایی دیگر ترکیب کرد تا توجه کافی را به مصرف مواد مغذی نیز داشته باشیم. بنابراین، بهترین راه برای استفاده از قند موجود در ذرت، تنوع در مصرف آن در همراهی با سایر مواد مغذی میباشد.