جزئیات فایل
تاریخ انتشار: 13 آوریل 2021
دسته بندی:
نحوه مدیریت سابقه مکان در گوگل مپ
1 امتیاز 5 ستاره

پکیج تعمیرات موبایل
نحوه مدیریت سابقه مکان در گوگل مپ
۱ امتیاز ۵ ستاره

نحوه مدیریت گوگل مپ

 

سابقه موقعیت مکانی یکی از عملکردهای حساب Google شما است. این اطلاعات در مورد دستگاه تلفن همراه شما را ذخیره می کند و مزایای بسیاری را هنگام استفاده از خدمات Google فراهم می کند. این ویژگی تنظیمات برگزیده شما را تجزیه و تحلیل می کند و مکانهایی را که مرتباً بازدید می کنید به خاطر می آورد ، به شما کمک می کند حساب Google را با علایق خود تنظیم کرده و به سلیقه خود تبلیغات را انتخاب کنید. همچنین ، هنگام استفاده از این عملکرد ، این فرصت را پیدا می کنید که از مکان دقیق تلفن خود آگاه شوید ، ترافیک را در زمان واقعی به روز کنید ، گزارشی از سفرهای خود و غیره را ببینید.

 

چگونه سابقه مکان را فعال کنیم؟

  • اگر نمی دانید چگونه این ویژگی را فعال کنید ، دستورالعمل های زیر را دنبال کنید:
  • در مرحله اول ، باید روی بخش سابقه موقعیت مکانی در حساب Google خود کلیک کنید.
  • پس از آن ، اگر گزارش حساب Google خود درباره سابقه موقعیت مکانی دستگاه خود را به Google می خواهید ، انتخاب کنید.
  • در ادامه سوئیچ History History را در بالا مشاهده خواهید کرد. پس از فعال شدن ، عملکرد فعال خواهد شد.
  • در زیر بخشی ظاهر می شود که در آن می توانید دستگاه را با کلیک روی دکمه “این دستگاه” یا “دستگاههای این حساب” شناسایی کنید
  • به یاد داشته باشید که همیشه می توانید تنظیمات سابقه موقعیت مکانی خود را تغییر دهید. برای این کار باید حالت متناسب با خود را انتخاب کنید:
  • موقعیت مکانی خود را فقط از طریق دستگاه هایی که انتخاب کرده اید گزارش دهید ، اما نه از همه دستگاه های خود به طور هم زمان.
  • سابقه موقعیت مکانی خود را از همه دستگاه های خود گزارش دهید.
  • پیام های مربوط به موقعیت مکانی خود را از همه دستگاه های خود خاموش کنید.

 

چگونه تاریخچه مکان را غیرفعال کنیم؟

این ویژگی تلفن همچنین توسط شما غیرفعال می شود. برای این کار باید سوئیچ مقابل نوشته تاریخچه موقعیت مکانی را خاموش کنید.

پس از غیرفعال کردن این ویژگی:

• سابقه موقعیت مکانی شما دیگر اطلاعات مکان شما را ذخیره نمی کند.

• سابقه مکان شما از اطلاعات قبلی پاک نمی شود. اما می توان آن را به صورت دستی حذف کرد.

• برنامه هایی مانند Google Location Services و Find My Device مسئولیت ویژگی خاموش را بر عهده می گیرند. اکنون این برنامه ها مکان دستگاه شما را تعیین و ذخیره می کنند.

• حتی پس از حذف عملکرد سابقه مکان ، هنگام استفاده از جستجو و نقشه ها ، داده های موقعیت مکانی شما ضبط می شود. (این داده ها را اغلب در بخش فعالیت وب و برنامه می توان یافت)

 

چگونه تاریخچه موقعیت مکانی را به طور غیرقابل برگشت حذف کنیم؟

 

همانطور که قبلاً گفتیم ، پس از خاموش شدن سابقه موقعیت مکانی ، داده های موقعیت مکانی شما به طور کامل پاک نمی شوند. اما می توان آن را به صورت دستی حذف کرد. چگونه انجامش بدهیم؟ با استفاده از جدول زمانی Google Maps سابقه موقعیت مکانی خود را حذف کنید! بنابراین ، می توانید تمام یا بخشی از داده های مکان خود را به طور غیرقابل برگشت حذف کنید. همچنین می توانید عملکرد حذف خودکار داده های مکان را فعال کنید. (سپس تمام تاریخچه مکان پس از ۳ یا ۱۸ ماه حذف خواهد شد).

پس از حذف سابقه موقعیت مکانی ، چه چیزی از دست خواهید داد؟

باید توجه داشته باشید که پس از حذف داده های موقعیت مکانی ، برخی از ویژگی های شخصی شده Google ممکن است بدتر یا از بین بروند. به عنوان مثال: آلبوم های عکس بر اساس مکان های بازدید شده دیگر ایجاد نمی شوند ، توصیه ها براساس موقعیت جغرافیایی شما ایجاد نمی شوند ، برنامه های مسیر دیگر با زمان واقعی و غیره مطابقت ندارند

وقتی این ویژگی روشن است ، دستگاه شما درمورد اینکه کدام عملکردها کار می کنند و کدام یک برای سابقه موقعیت مکانی فعال نیستند ، به Google عیب یابی می فرستد. اما اگر سابقه موقعیت مکانی را خاموش کنید ، می توانید تصمیم بگیرید که تشخیص را ارائه دهید یا خیر.

همچنین می توانید لیست برنامه هایی را که به «سابقه موقعیت مکانی» متصل هستند ویرایش کنید. اکنون پیشنهاد می کنیم این لیست را مشاهده کنید:

  • در مرحله اول ، از بالای صفحه خود را به پایین بکشید.
  • در مرحله دوم ، دکمه “مکان” را فشار دهید و نگه دارید.
  • در این مرحله ، روی “مجوز برنامه” کلیک کنید.
  • این زمان انتخاب بخشهای “همه وقت مجاز” و “فقط هنگام استفاده مجاز است” است. پس از آن ، شما می توانید برنامه هایی را مشاهده کنید که می توانند از موقعیت مکانی تلفن شما استفاده کنند.
  • موفق باشید! و اکنون ، اگر می خواهید برنامه از استفاده از سابقه موقعیت مکانی خود منع شود ، بر روی آن کلیک کنید و ویژگی “دسترسی به موقعیت مکانی” را انتخاب کنید.

 

آموزش تخصصی حذف FRP سامسونگ تا اندروید ۱۱ و تا آخرین باینریدانلود با لینک مستقیم
+ +